Maak een afspraak


Is jouw huis een rommel? En wil je dat graag anders?

Je huis voelt niet meer als  thuis. Het lukt je niet er tot rust te komen. En bezoek durf je niet meer uit te nodigen, want je schaamt je voor je huis.

Samen met een opruimcoach je rommel aanpakken brengt rust. 

In een opgeruimd huis is het fijn thuiskomen. Je kan er  tot rust komen na een lange dag. En je ontvangt bezoek weer met plezier, want je bent weer trots op je huis. 

Samen maken we van jouw huis weer een thuis

Rust

Tijdens onze samenwerking werken we stap voor stap toe naar jouw doel. Onderweg leer je vaardigheden en ontvang je tips die je voor de rest van je leven kan inzetten. Een samenwerking met Opruimcoach Grip is een investering in je toekomst.

 

Misschien weet je al zeker; dit wil ik. Misschien twijfel je nog. In beide gevallen raad ik je aan een kennismakingsgesprek in te plannen, het is geheel gratis en vrijblijvend.
Tijdens het gesprek kijken we of we een match zijn en kan je al je vragen stellen. Besluit je na dit gesprek toch niet een samenwerking aan te gaan? No hard feelings.
Je vindt hieronder een link naar mijn agenda.

Ik spreek je snel, liefs Lonneke 

Er zijn de komende tijd minder plekken beschikbaar dan normaal gesproken, dit heeft alles te maken met de ontwikkeling van een cursus opruimen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over de cursus.

KVK 84531304 

Btw NL003976800B30

Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring

 

Fotorechten behoren toe aan Femke Daniëlle Photos: