5 redenen om een Opruimcoach in te schakelen

Je leeft in chaos. Je huis slibt langzaam dicht door de hoeveelheid spullen die je hebt verzameld in de loop der jaren. De administratie bestaat uit een grote stapel papier en wanneer je een brief met gegevens nodig hebt, ben je eindeloos aan het zoeken. Je hebt alle dagen het gevoel achter de feiten aan te rennen en geleefd te worden door je agenda. Maar je hebt besloten dat het genoeg geweest is, jij gaat weer de baas worden over de chaos. Een opruimcoach kan jou daarbij helpen. 

Lees meer »

Organiseer je Tupperware

Plastic bakjes, ze zijn zo handig. Bakjes om restjes avondeten in te bewaren; bakjes voor kaas en vleeswaren; broodbakjes en bakjes waar yoghurt en muesli apart in kunnen worden meegenomen; aangeschafte bakjes en verzamelde bakjes van boodschappen en de chinees. Maar dan moet je ze opbergen. Je kastje puilt uit, wil niet meer goed dicht en je kan niks meer vinden. Herkenbaar? Lees dan verder:

Lees meer »

Je administratie opruimen met ordners

We verzamelen nogal een stapel papierwerk in een jaar. Brieven van de bank en verzekeraars, loonstrookjes en jaaropgaven, de gevreesde blauwe enveloppen van de belastingdienst, brieven van goede doelen die je verzoeken om te doneren, folders en kranten, menu’s van afhaalrestaurants en belangrijke bonnen van aankopen.  Hoe leg je nou een systeem aan waarmee je orde kan scheppen in de papierchaos? 

Lees meer »

In 7 stappen de perfecte thuiswerkplek

Een of meerdere dagen thuiswerken wordt steeds meer de norm. Thuiswerken biedt vele voordelen, maar deze vallen in het niet als er je geen fijne plek hebt om je werk uit te voeren. Met deze 7 stappen kan jij ook fijne thuiswerkplek creëren. 

Lees meer »

Timemanagement tip - Het Eisenhower kwadrant

Om je tijd zo productief mogelijk in te zetten is het van belang dat je aan de juiste taken werkt. Om te bepalen wat die taken zijn, kan je gebruik maken van het Eisenhower kwadrant. Ik leg je hieronder precies uit hoe dat kwadrant werkt en hoe je het kan inzetten om grip te krijgen op je timemanagement. 

Lees meer »

Timemanagement tip - Timeboxing

De Wet van Parkinson stelt dat een taak de tijd vult die ervoor beschikbaar is. Misschien heb jij ook weleens een week gedaan over een werkstuk van 1 bladzijde, of een hele dag over een taak die normaal gesproken slechts een uur kost. Hoe kan je voorkomen dat een taak te lang in beslag neemt:

Lees meer »

Timemanagement tip - Time blocking

We kijken allemaal op tegen succesvolle mensen en willen graag hetzelfde bereiken als zij hebben bereikt. Maak kennis met het geheim van Benjamin Franklin, Bill Gates en Elon Musk. Wat hebben deze succesvolle mannen gemeen? Nou, ze zijn alle drie fan van time blocking. 

Lees meer »

Timemanagement tip - Daily highlight

Moet je leren meer te doen in dezelfde tijd om je productief te voelen. Of voel je je productiever door elke dag 1 taak aan te wijzen die je die dag doet? Maak kennis met de daily highlight.

Lees meer »

Timemanagement tip - Het To-Do lijstje level 2

Heb jij een last van het to-do-lijstjes-maken-syndroom? Je hebt overal briefjes met to-do lijstjes, op je laptop zitten post-its met herinneringen aan belangrijke taken, maar je hebt nooit het idee overzicht te hebben. Dan is het tijd om daar verandering in te brengen met het to-do lijstje level 2.

Lees meer »

Plan een kennismakingsgesprek

KVK 84531304

Btw NL003976800B30

Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring

 

Fotorechten behoren toe aan Femke Daniëlle Photos: